Tjänster

Tjänster jag erbjuder

Alla mina tjänster är kvalitativa och prisvärda. Om du vill främja din hälsa på ett enkelt vis, så kan du vända dig till mig i Bromölla, för antingen en massage eller akupunktur. Jag kan erbjuda dig en massage, när du är i behov av en lugn stund i vardagen eller vill ge kroppen lite extra omtanke. När du vänder dig till mig, så kan du lämna över ansvaret till mig. Jag lyssnar på dina önskemål och jag jobbar utifrån dina behov, för att du ska bli så nöjd som möjligt. Du väljer själv hur mycket eller litet hjälp, som du vill ha av mig.

Jag erbjuder som sagt även akupunktur med fokus på öron. Med hjälp av nålar kan jag behandla och stimulera punkter på öronen, som i sin tur styr olika delar av kroppen. Behandlingen kan ge många effekter. Du kan bland annat bli väldigt lugn och avslappnad, få minskat röksug, lindring av PMS och migrän. Listan är lång och jag vill kunna hjälpa dig att nå dit du vill i livet, vad det än kan vara. Om det är något som den här behandlingen kan hjälpa till med står jag gärna till tjänst. Om du skulle vara intresserad av att få en lugnande behandling, antingen via en massage eller akupunktur i öronen, så finns jag här för dig i Bromölla med omnejd.

Jag är som sagt även en stolt återförsäljare av produkter från företaget Forever och jag hjälper dig gärna att hitta rätt hälsoprodukter för just dig och dina behov. Jag vill att alla ska få möjligheten att prova de underbara hälsoprodukterna som erbjuds. Om du har några frågor om mina tjänster, så är du varmt välkommen att kontakta mig, så svarar jag på dina frågor, så fort jag kan.